ZRUŠENO: Valná hromada Skandinávského domu 2020

Schůze byla vzhledem k vyhlášení nouzového stavu v ČR zrušena. O novém termínu budou členové informováni e-mailem.

Zajímá vás, jaké aktivity plánujeme na letošní rok? Co byla divácky a mediálně nejúspěšnější akce toho uplynulého? Jak si Skandinávský dům vede po finanční stránce? Jako každý rok je opět načase svolat schůzi valné hromady, orgánu spolku tvořeného všemi právoplatnými členy. Zhodnotíme uplynulý rok z hlediska aktivit i hospodaření a představíme naše plány na rok 2020. Zasedání se uskuteční v pátek 27. března 2020 od 18:30 v kanceláři Skandinávského domu, Dejvická 3, Praha 6.

Členy prosíme o potvrzení účasti e-mailem na zuzana@skandinavskydum.cz.

Těšíme se na Vaši účast i všechny nápady a připomínky. Níže naleznete orientační program jednání. Pokud byste do programu chtěli zařadit nějaký další bod, ozvěte se nám prosím e-mailem (zuzana@skandinavskydum.cz) nebo telefonicky (777 926 331) do středy 25. března 2020.

Prosíme všechny, aby si s sebou vzali členské kartičky. Pokud vám již vypršela platnost, na místě bude možné si členství prodloužit. Na místě lze také členství založit.

PROGRAM JEDNÁNÍ:

Prezence, kontrola členských kartiček, možnost prodloužit členství

1. Schválení programu jednání, volba zapisovatele
  2. Prezentace činnosti Skandinávského domu v roce 2019